ХАШКИ ТРИБУНАЛ ПОТВРДИО АНТИСРПСТВО!

Београд, 22.11.2017 – Срамна одлука антисрпског суда у Хагу да ратног команданта Војске Републике Српске Ратка Младића осуди на доживотну робију, само је још један доказ да је Хашки трибунал, основан с намером да се суди искључиво српском народу за непостојећи злочине на простору Босне и Херцеговине, а прикрије одговорност НАТО за две ваздушне кампање бомбардовања Срба у БиХ током рата деведесетих година – изјавио је Александар Ђурђев, председник Српске лиге (СЛ), подсећајући да ниједан политички или војни лидер, ратни злочинац из редова бошњачког и хрватског народа, до сада није осуђен, међу којима је и најозлоглашенији муслимански командант Сребренице, Насер Орић који је, под заштитом међународне мировне мисије, чинио најтеже злочине над Србима у Подрињу, још од 1992. године.

Ђурђев подсећа да чак ни отац муслиманског фундаментализма Алија Изетбеговић није оптужен у Хагу и истиче да се овом пресудом само наставља убијање српског народа стављањем у раван са највећим злочинима почињеним током 20. века и јавним жигосањем Срба као геноцидног народа, чак и више него Хитлерове Немачке. Председник СЛ сматра да Хашки трибунал није пружио никакву правду за српске жртве, већ само за бошњачке и хрватске, чиме је јасно потврдио ко стоји иза његовог рада и зашто је усмеренпротив српског народа.

Ђурђев напомиње да вечну срамоту и проклетство носе издајници који су генерала Младића на превару заробили и предали Хагу.

Ђурђев истиче да је сада тренутак да све патриоте у нашим српским земљама буду уједињени, солидарни и спремни за одбрану отаџбине и верујем да и ова неправда као и многе друге кроз векове нису нас поколебали него учинили сложним.