Понављачи

Још један неположен испит, неоправдани изостанак и минус из владања.

Коалицију Родољуби не изненађује неспремност Владе Републике Србије на челу са Александром Вучићем током поновних поплава које су изазвале мале падавине. Да ли се сећате 2014. године и силних обећања да се тако нешто више никада не понови?


Сведоци смо још једног изостанка, лошег владања и неположеног испита кад су безбедност, ванредне ситуације и неоствареност обећања у питању.
За ученике и студенте постоје санкције, законске казне. Коме и како ће Влада да оправда свој неуспех?
Као што видимо, опет се све исто понавља. Колико још грешака треба да би се научила лекција? Доводи се у питање не само неспособности Владе, већ и у чијим дзеповима су завршиле паре од свих тих донаторских конференција где је скупљено скоро милијарду евра. Поплаве су озбиљно упозорење народу за сву неспособност Власти. Поплава немањићког манастира Грачанице код Ваљева, такође је још једно велико упозорење.

Времена је мало, али постоји шанса да се Србија спаси на изборима 24. априла 2016. године. То је прилика да склонимо понављаче, неспособну владајућу гарнитуру, корупцију, хаос и да гласамо за достојанство, уређен систем, добробит породица и бољи живот.

 

Александар Ђурђев, председник Српске лиге и један од оснивача коалиције Родољуби