Петнаестогодишњица убиства Небојше М. Крстића

На данашњи дан 2001. године, под неразјашњеним околностима, убијен је Небојша М. Крстић. Српска лига апелује на МУП, тужилаштво и све надлежне институције да расветле сва политичка убиства у Србији како нам се она поново не би догађала.

photo_2016-12-03_16-41-18

Небојша М. Крстић био је српски публициста и млад политичар који је у јавности промовисао идеологију српског домаћинског поретка и супротстављао је тада трендовима, које карактеришу расипничко друштво и распродају свега онога што су генерације стицале. Његово убиство, околности под којима је оно изведено и петнаест година ћутања проказују сву девијацију правног система у Србији, који одбија да пронађе убице.

Србија је његовим убиством много изгубила. Са политичке сцене збрисана је млада и нова Србија, која се тек рађала после петооктобарског почетка уништавања Србије и стварања друштва у којем се више ни не расправља о продаји друштвених добара и вредности.

Неморал и расипништво политичких структура мора заменити домаћински поредак новог српског национализма у којем ће земља и производња бити у рукама српског народа.