ФРОНТ ЗА СРБИЈУ

Српска лига позива сав српски народ да устане и да се уједини у борби против савеза НАТО алијансе и Вучићеве НАТО политике, која својим деловањем разједињује и убија све што је српско.

IMG_20160225_225458(1)

Позивамо све политичке и народне покрете на сабрање. Позивамо све патриоте да заједно са Српским сабором Заветници, г. Стаменковског и Патриотским покретом Србије, генерала г. Дикића на протест у петак, 4. марта. у Нишу.

Спречимо да самопрокламовани патриотски покрети који су продужена рука Вучићеве НАТО политике обмањују народ.

Некадашњи чланови ДСС-а, као што су председник и потпредседник Треће Србије, који су у време сарадње ДСС и НАТО одобравали такво поступање матичне странке сада за рачун Вучићеве НАТО политике пљују тај исти ДСС који је опозиција Вучићевој про НАТО политици, као и све остале представнике других опозиционих патриотских покрета. Председник политичког савета Треће Србије господин Рашуо је у време сарадње НАТО и ДСС био најближи сарадник председника ДСС-а и председника ДС-а. Данас када је ДСС анти НАТО орјентисан, ДСС постаје мета најбезочнијих критика те фалсификат партије покојног Захарија Трнавчевића, коју управо представљају Паровић и Рашуо. Њиховим стопама кренула је и Народна мрежа, чији председник Владан Глишић је такође бивши ДСС-овац из времена потписивања споразума, који сада заједно са Трећом Србијом напада ДСС и Двери и остале представнике патриота из Српске лиге, Заветника, Источне алтернативе, Српског отаџбинског фронта, иако су до јуче говорили хвалоспеве о истим људима. Г. Владан Глишић је био оснивач Анти НАТО Вучићевог Патриотског блока , онда заједно са Српском лигом оснивач Анти НАТО-Вучић колиције, Родољуби.

Питамо се зар је борба за Вучићеву НАТО визију важнија од Фронта за Србију и за спасење српског рода?

Поменуте самопрокламноване патриоте нису оптужиле посланике који су гласали за НАТО, али зато ови Вучићеви конвертити оптужују ДСС и Двери да су службеници страних утицаја, а за то време сами управо тај утицај спроводе. Све се ово одбија по оној народној: На вука повика, а лисице месо једу!
Јасно је да овакви поступци имају за циљ да оправдају покушај режима да насилно уведе ванредно стање како би се преко безбедносних служби обрачунали са свима нама који критикују режим и неће прихватити Србију која је слуга НАТО-а.

Нећемо ријалити и режију Александра Вучића, нећемо нове Јуде, лажне патриоте. Устани Србијо и не дозволи да се тобом тргује!
Време је да се почисте политички профитери! Или ћемо ускоро бити сведоци нових НАТО Вучићевих поткупљених покрета – Или ћемо стати брат до брата и прекинути зло које нам се спрема! Востани Србијо!
Само уједињени у Фронт за Србију заслужићемо слободу! Сви они који су јасно рекли да Србија нема цену и да има алтернативу : Источна алтернатива, Српски отаџбински фронт, ДСС, Двери, Српска народна партија, Заветници, Патриотски покрет Србије, Образ. Српска лига позива све патриотске снаге на формирање Савета за питање референдума уласка Србије у НАТО, као и на заједничко, саборно иступање на изборима у име Фронта за Србију! Време је, сада се пробуди!

Александар Ђурђев, председник Српске лиге