Православни народи треба да се уједине и поразе дивљу хорду која је окупирала Константинопољ

Источна алтернатива и Српска лига упозоравају јавност да махнити узвици посланика турског парламента „обарајте руске авионе“ и „Алаху екбер“ представљају отворени позив на рат против Русије и руског народа, али и против Европе. Турци који су промотери тероризма од Балкана до Кинеског зида уживају заштиту Сједињених држава и НАТО пакта и без њиховог одобрења никад не би напали руске авионе. Њихово дивљачко понашање се финансијски подржава из Брисела, а војно из Вашингтона. Међутим оно може да доведе до новог светског рата.

Srpska liga i Istocna alternativa

Данас су Турска и Северноатлантски савез највећа претња миру у свету. Анкара чини све што је у њеној моћи да користећи мигрантску кризу промени демографску слику Старог континента. Уместо да јој због тога заувек затворе врата Европе, бриселски комесари јој шаљу милијарде евра помоћи.

Турци су на Стари континент дошли као освајачи – огњем и мачем и само тако ће га и напустити. Они морају да одговарају за почињен геноцид над Грцима, Јерменима и Србима. Православни народи вођени идејом славног и непобедивог Белог генерала –  Михаила Дмитријевича Скобељева требају да се уједине и поразе дивљу хорду која је окупирала Константинопољ.

Источна алтернатива и Српска лига  позива грађане Србије да као први корак подрже иницијативу Москве и започну са бојкотом турске робе. ТВ станице позивамо да не емитују турске серије које представљају увреду за здрав разум и историју као науку.