СРПСКИ ЛОВЦИ ПОСТАЛИ СУ ЛОВИНА

Српска лига позива Владу Србије да под хитно утиче на престанак малтретирања ловаца од стране НВО којe финансира хрватска влада.

Српски ловци постали су ловина у својој држави. Представници НВО у Србији, које финансира хрватска влада потказују и пројављују српске ловце, које полиција приводи по њивама. Прогон се дешава због лова на препелице, који доноси велики приход АП Војводини и Србији. Док се у околним земљама лов несметано одвија, у Србији се саботира на нашу штету, а за рачун Хрватске и других држава.

Доста нам је НВО ЖУТИХ ПАТАКА и сличних бесмислених права којима мањина терорише већину. Уместо да се у Србији промовишу корисне, квалитетне и праве животне вредности, дуги низ година имамо злостављање већине, смањење и губитак животног стандарда, док профит одлази из наше земље, под лицемерним изговором заштите људских, сада и птичијих права.

img_20160915_121355

Апелујемо да моментално престане лов на српске ловце. Познато је да скоро 100.000 њих у Србији чува пророду, флору и фауну, да овој држави плаћају порезе, а сутра када се буде бранила земља ловци ће бити први на бранику отаџбине. Ловци су наоружани позитивци који су небројено пута заштитили и породице и комшије од наоружаних негативаца.

Позивамо Скупштину и Владу Србије да законе о лову измене, како би Србија зарађивала од ловног туризма и на том пољу се развијала, поручује председник Српске лиге Александар Ђурђев.