Ђурђев: Одмах прекинути дипломатске односе са украјинским режимом!

Српска лига (СЛ) тражи од Владе Србије и свих демократских, национално и грађански одговорних политичких странака у Србији да од премијера и председника Украјне захтевају да хитно престане терористичке нападе на Донбас и крволочна убиства високих званичника само зато што су Руси.

09-02-13

Захтевамо да се одмах прекине непријатељска пропагандна кампања против Русије и руског народа, у организацији и режији украјинског режима. Истовремено, СЛ снажно подржава одлуку руководства ДНР-а да одбрани народ и државу од изопачених терористичких напада. Такође, изражавамо саучешће породици и саборцима команданта Михаила ТОЛСТИХА.

Као знак братске подршке народу ДНР-а од Владе Србије очекујемо да, због отвореног изазивања рата који може да захвати читаву Европу и свет , одмах протера амбасадора Украјине у Србији и прекине дипломатске односе са последњим терористичком и нацистичким режимом у Европи. – Србија је дипломатске односе са Украјином морала да прекине још после њиховог признања лажне државе Косово – сматра Александар Ђурђев, председник СЛ.