Нацртан мурал команданту Михаилу Толстиху ГИВИ-ју!

„СРПСКА ЛИГА“ и „СНП 1389“ одали су почаст недавно настрадалом команданту Михаилу Толстиху ГИВИ-ју из Доњецке Народне Републике

photo_2017-02-12_21-46-58

Данас осликавамо мурал команданту Михајлу Толстиху Гивију, у знак солидарности са руским народом у Доњецку, који трпи велику неправду и трпи терор украинских нациста. Он је недавно убијен и ово је знак српске солидарности како би скренули пажњу јавности да храбри не умиру никад.
Овим путем желимо да поручимо руском народу на целој планети, а пре свега у Доњецку, да истрају у својој борби. Да се боре храбро и да резултати неће изостати и да ће својом храброшћу, упорношћу одбранити државу и створити развијену јаку Доњецку Републику.
Велики поздрав свим Русима у Русији и у Доњецку. – Рекао је председник Српске лиге, Александар Ђурђев.

Српска лига и СНП 1389, заједно, осликавају мурал команданту батаљона „Сомали“ – Гивију. Пре тога смо осликали мурал команданту батаљона „Спарта“ – Моторили у Београду, овај сада је у Новом Саду. Где исказујемо дивљење великим Руским јунацима савременог доба и показујемо да ће њихово дело да живи и након њихових мучних убистава који су почињени од стране украинских терориста. –додао је Миша Вацић из СНП 1389.