Ко тебе каменом, ти њега хлебом!

Српска лига захтева од надлежних државних органа да пусте на слободу професора универзитета др Андреја Фајгеља и сматра недопустивим хапшење грађана због изношења личних ставова.

Српска лига не подржава рушење државног поретка и захтева од професора Андреја Фајгеља да образложи свој исказ о позову на „устанак“.

Док нам осуђивани криминалци и курветине на свим националним фреквенцијама у ријалити смећу „васпитавају“ народ простаклуком, насиљем, педерлуцима, проституцијом дебилизујући наше грађане и одузимајући им право на слободу мишљења.

 

Прошлонедељни скандал око избора Бојана Панаотовића за директора Културног центра Новог Сада.  Коме је прво потврђена функција па после сат врeмена притисака на чланове управног одбора од стране безумних моћника долази до његове смене само зато што је предложио забрану ријалити смећа и опорезивање кича и шунда. Срамна смена јавног тужиоца у Младеновцу који је тражио формалну забрану ријалити смећа и данашње хапшење универзитетског професора Андреја Фајгеља који ријалити смеће дефинише као алат власти за заглупљивање народа и затирање критичке мисли.

Ми се не заваравамо, време голих отока , партијских комесара, полицијског застрашивања, медијског блаћења , комуњарског презира према интелигенцији и малограђанског иживљавања над породичном здравом Србијом свакодневница су у нашим животима.

Данас су почела хапшења а сутра очекујемо стрељања и сви ми који мислимо другачије смо мете.

Ко тебе каменом, ти њега хлебом!

1979681_10152258589972618_558683227_n