Повратак државности-наша дужност, право и интерес!

marko_radonjicНакон што смо поражени у свим ратовима у протеклих 20 година, натерани на политику лажног помирења, пропали смо као држава и понижени као народ. Постали смо потпуно идентитетски и културно деградирани. Упорно инсистирајући на наметнутој политици помирења изгубили смо и достојанство.

 

 

Потпуно је јасно да остали не желе да се мире-поготову не са својом славном прошлошћу. Славном, зато што они себе виде као победнике, а нас Србе као губитнике, перманентно нас представљајући агресорима, злочинцима и најгорим зликовцима-односно геноцидним народом кога су поразили и натерали да прихвати колективну кривицу. Док смо ми за то време ћутали и погињали главу, они нису губили време. Изградили су своје, а уништили нашу државу. Њихови послови су крунисани успехом, а Србија неуспехом!

Зато данас, на измаку снаге, Србија вапи да јој помогнемо. Вапимо за државотворном и националном политиком која треба да врати државу, поредак и изгубљено достојанство. Вапимо за српском политиком лишеној наметнуте свести о сопственој кривици.