АЛЕКСАНДАР ЂУРЂЕВ, ПРЕДСЕДНИК СРПСКЕ ЛИГЕ: НАОРУЖАНИ ПОЗИТИВЦИ СУ ЈЕДИНА ЗАШТИТА ОД НАОРУЖАНОГ НЕГАТИВЦА

– Поводом трагичних догађаја у Краљеву који је узнемирио читаву Србију, Александар Ђурђев, председник Српске лиге истиче да Држава треба да стимулише и олакша набавку оружја српске производње за личну и породичну безбедност. Једино што може да нас заштити од наоружаног негативца јесте наоружани позитивац – истиче Александар Ђурђев, председник Српске лиге и напомиње да је неопходно да држава више стимулише самоодбрану од битанги који не презају да нападају домове у којима су мајке са децом. А данашњи ужасни догађај је узнемио све породичне људе.

– Ђурђев је честитао припадницима МУП-а на професионално обавељеном задатку. И упозорава да разбојници на сваком кораку могу илегално да набаве оружје без лекарског прегледа и бесконачних полицијских провера, чији је циљ да поштен свет одустане од легалне набавке оружја за самоодбрану.

– Данас се поштеним људима тражи длака у јајету да би испунили услове за поседовање оружја за породичну безбедност. Често се позивамо на развијени запад, па хајде да у овом домену поступамо као Швајцарци и Американци којима је породична безбедност светиња – закључио је Ђурђев.