Спречити шиптарски шовинизам Заева!

Последња дешавања у Македонији јасно су показала да САД и ЕУ не одговара стабилност у региону, већ криза великих размера. Свих ових година говоре о великој Србији, а у ствари праве Велику Албанију. Експонент запада, лажни левичар, солидан глумац Зоран Заев се показао као политичка старлета, која је надмашила и самог Бокија 13, естрадну старлету.

Направљен је договор са Рамом и Тачијем који су режирали амерички и ЕУ режисери да се балканско буре барута поново запали – саопштио је председник Српске лиге Александар Ђурђев.

Наравно, опет су као главни кривци узети Срби, где је речено од стране Зорана Заева да је Александар Вучић на челу националистичког руководства које намерно изазива кризе и напетости у региону. Ово свакако Заев који, на несрећу македонског народа, није македонски националиста већ шиптарски шовиниста, није могао сам да смисли, јер видимо да се све спроводи по Тиранској платформи, која треба да уништи Македонију и да се крене у коначан обрачун са Србијом. Обзиром да му је глава сва у завојима помислили бисмо да је то од задобијених тешких удараца, али из поузданих извора знамо да су ти завоји само део холивудске режије.

Македонски народ зна да је Србија увек била искрен пријатељ и да ће увек бити. Позивамо Владу Србије да најоштрије реагује и да свим средствима сачува Србију и српске интересе. Као у позоришту са холивидским сценриом, када се у првом чину појавила пушка почетком 90-их са Вуком Драшковићем у главној улози, тако данас у завршном чину балканског БУРЕТА БАРУТА, у главној улози са истим костимом на глави и мејкапом Зоран Заев чини све да она сада и опали – закључује Ђурђев.