Бивши „револвераш“ Јанковић сад би да разоружава!

Ако то већ није учинио као заштитник грађана, Саша Јанковић би, макар сада, као председнички кандидат, који у стрељани БИА редовно вежба гађање, а у младости се и сам „играо“ и небезбедно чувао оружје, морао да, од терора више западних „невладиних организација“ које вршљају по Србији с циљем да разоружају Србе, заштити 550.000 грађана, власника уредно регистрованог ловачког и другог лаког оружја – изјавио је председник Српске лиге (СЛ) Александар Ђурђев.

aleksandar-durdev-foto-fonet-1450388774-806385 (2)

– Истовремено, позивамо садашњу власт да, ако то већ није хтео да учини доскорашњи заштитник грађана, она заштити ове „проверено исправне“ власнике оружја (јер, да није тако, ти грађани не би прошли силне, често и бесмислене процедуре, какве не познаје демократски свет), а тиме и легално трофејно оружје које, због своје породичне и националне историје, представља и српско национално благо. Зато СЛ подржава захтев Националне асоцијације за оружје Србије упућен председнику Владе да се усвоји уредба којом би се рок за промену статуса трофејног оружја продужио за још две године – апелује Српска лига и подсећа да лицемерство и накнадни лажни пацифизам Саше Јанковића имају за циљ додворавање тзв. грађанском и либералном бирачком телу.

Александар Ђурђев тврди да УНДП, НАТО и ЕУ, преко своје организације „СЕЕСАЦ – South East Europe Small Arms Control – контрола лаког оружја у југоисточној Европи“ (која је у сврхе „разоружавања“ на Балкану, за четири године, издвојила близу 12 милиона евра!), разоружавају Србе, онемогућавајући тако солидан број људи да се бави ловом, стрељаштвом или да имају оружје за личну безбедност, што врло често задире и у нека од људских права. За разлику од Саше Јанковића, никада се нећу одрећи своје браће по оружју и заменити их топлом браћом – закључио је Ђурђев.