СРПСКА ЛИГА У ПОСЕТИ НЕМАЧКОМ БУНДЕСТАГУ

Делегација Српске лиге (СЛ), предвођена председником Александром Ђурђевим и генералним секретаром Гораном Миленковићем, боравила је у Берлину и учествовала на конференцији странке Алтернатива за Немачку у немачком парламенту.

На позив Петра Бистрона, председника Алтернативе за Немачку у Баваркој покрајини и народног посланика у Бундестагу, делегација СЛ разговарала је о предстојећим изборима за Европски парламент и о томе како ће они утицати на прилике и евентуалне промене у Европској унији, читавој Европи, али и код нас у Србији – изјавио је председник Александар Ђурђев.

СЛ је у главном граду Немачке имала запажено излагање, били смо веома уважени од стране немачких колега и осталих делегата из Европе, а добили смо уверења од ове странке и господина Бистрона да они Косово и Метохију посматрају искључиво као српску покрајину и недељиви део Републике Србије и изражавају жаљење због бомбардовања 1999. године, што доказује да Србија у Немачкој има искрене пријатеље – додао је Горан Миленковић, секретар странке.