Основано повереништво Српске лиге у Крагујевцу

Крагујевац (21.02.2019.) – Српска лига формирала је повереништво у Крагујевцу, које ће предводити Новак Дошен. Ускоро ће бити представљен програм СЛ за развој града и кадрови одбора, који ће бити на располагању грађанима Крагујевца. Том приликом делегација странке посетила је и удружење “’После кише“.

Крагујевцу је потребна нова политичка понуда, јер су грађани Крагујевца заслужили поштовање и бољи живот. Српска лига у Крагујевцу се не плаши самосталног наступа на локалним изборима и сигурни смо у добар резултат, мада је још увек рано да се о томе говори – нагласио је Новак Дошен, повереник СЛ у Крагујевцу.

Наш основни задатак наредних месеци биће да се представимо народу, да им представимо наш програм, наше идеје и кадрове. Сигурни смо да ћемо имати велику подршку грађана зато што ћемо се залагати за њихов интерес, а то је пре свега социјална брига, обнова инфраструктуре и у први план стављање наших Крагујевчана – закључује Дошен.

Српска лига окупља државотворне и патриотске снаге у Србији и управо такви људи одлучили су да оформе повереништво, а у наредном периоду и одбор у Крагујевцу. Овај град заслужује много бољу позицију и услове живота, него што је то данас, па ћемо се у наредном периоду трудити да искористимо све потенцијале града и да те нелогичности исправимо – изјавио је генерални секретар СЛ Горан Миленковић.