Жути министри преко окер официра уништавају Српску војску!

„Војска Србије се уништава више деценија. Данас она није оно што је била. Борис Тадић, Драган Шутановац бивши министри војни са мисијом БАБА СИМАНЕ данас покушавају да преко својих људи који су они селектовали у војсци а под окриљем такозваног синдикалног организовања поново преваре и додатно понизе српског официра и славну војску а све зарад НАТО циљева.

photo_2016-11-27_22-42-04

Крајње је време да о правима официра и војника и ветерана брину људи којима је решавање њихових егзистенцијалних питања на првом месту. Како би се ови и други проблеми решавали предлажемо Влади Србије конструктиван предлог и да формира Канцеларију за ветеранска питања. Јер проблеми се решавају дијалогом и договором.

Све официре који су штрајковали и дезертирали током 90 тих година треба отпустити из Војске Србије и запослити младе официре којима је српска војничка униформа светиња а народ и отаџбина на првом месту изнад свега. А не платни разреди и топли оброци и дневнице.“ Наводи Саша Дујовић, члан Председништва Српске лиге и оснивач Покрета Ветерана.