СРПСКА ЛИГА: „Наследници“ војводе Мишића – стазом педерске „Параде поноса“

Београд, 27.11.2016 – Српска лига (СЛ) најоштрије осуђује беспризорну протестну шетњу чланова илегалног „Војног синдиката“ рутом „Параде поноса“ којом су професионалне војне „сека Персе“ осрамотиле униформу славне српске војске.

unnamed

– Исти они тзв. професионални официри који су громогласно ћутали на хапшења и изручења најбоњих српских војсковођа с краја 20. века, данас – а то је јединствен случај у свету да војник штрајкује због повећања плате од пет одсто – дижу глас против властите државе, чиме још једном показују да је Српска лига у праву када тражи повратак обавезног служења војног рока – каже Александар Ђурђев, председник СЛ.

Ђурђев подсећа да је војвода Живојин Мишић продавао сопствени  шињел, да је војвода Степа Степановић враћао пензију зато што му била велика, да је комита Војвода Вук оставио кости на Кајмакчалану, а да се њихови данашњи „наследници“ постовећују с педерима, чијом рутом шетају.

СЛ сматра да је Министарство одбране, уместо што постфестум прави лажну уравниловку, тврдећи у саопштењу да су међу шачицом протестаната били и „српски националисти и екстремисти“, морало мерама државе репресије да спречи овај покушај бруке Војске Србије.