Настављени напади на председника Српске лиге, господина Александра Ђурђева

Српска лига обавештава надлежне органе и јавност Србије да је 01.10.2015. године у кафеу Кафемат у новосадској Хали Спенс, нападнут наш лидер, Александар Ђурђев. У тренутцима разговора са пријатељем, Ђурђева је на запрепашћење свих присутних гостију вербално и физички напао заменик председника Скупштине Града Новог Сада, Мирослав Илић.

Најплаћенији градски функционер, Илић, прво је изнео низ претњи и увреда а затим је и физички насрнуо на Александра Ђурђева. Такође напомињемо да Илићу ово није први инцидент, већ образац понашања, каратеристичан за бахате особе, опијене позицијом, и моћи која из ње произилази. Наиме, Илић је недавно путем социјалних мрежа такође претио директору КЦНС Бојану Панаотовићу, служећи се речником недоличним за некога ко обавља јавну функцију.

11041026_899774880114952_2405584797843928159_n

Тражимо хитну смену заменика председника Скупштине Града Новог Сада, који својим понашањем даје пример и шаље јасан сигнал свим силеџијама у Новом Саду, да могу да насрћу на своје суграђане.
Српска лига већ месецима упозорава да је на делу хајка против Алексндра Ђурђева. Подсећамо да је наш лидер медијски разапињан, затим противправно отпуштен из предузећа у којем је радио, након чега смо били сведоци уништавања већег броја билборда са његовим ликом, и то на застрашујући начин, пуцањем у чело мецима са бојом.

812235648_60116

Све ово се дешава од тренутка када је Српска лига представила своју политичку платформу, у којој је позвала на уједињење патриотских и десних политичких организација.
Српска лига поручује својим противницима да је неће уплашити овакви напади и да неће одступити од политике коју заступа.

Народски речено, нашим политичким непријатељима поручујемо : Плашите мечку решетом!