Српска лига најоштрије осуђује наставак срамне кампање против директора КЦ Нови Сад Бојана Панаотовића

KCNS_S2Српска лига најоштрије осуђује наставак срамне кампање против директора КЦ Нови Сад Бојана Панаотовића коју воде лидери тзв партије „Трећа Србија – Богата Србија“ Мирослав Паровић и Мироје Јовановић.

Осим што су оптужбе које се износе на рад Панаотовића потпуно неосноване, Паровић и Јовановић показују потпуну шизофренију у својим нападима.

Тако је Мироје Јовановић прво критиковао Панаотовића за заступање културне политике на етичким и идентитетским основама што је означио као “србовање”, да би га Паровић у свом данашњем саопштењу оптужио да је „квислинг који подржава идеју окупације Србије“.

Културни центар Новог Сада и Бојан Панаотовић понос су Новог Сада, а овакви вулгарни напади безуспешан су покушај да се умање досадашњи резултати рада ове институције.

Стратегија Паровића и Јовановића да у року од 15 дана истог човека оптужују и за србовање и за издају показују да су они у свом деловању почели да примењују методе које се могу видети једино у ријалити програмима. Српска лига сматра да је скандалозно да се људи који имају овако неозбиљан приступ политици налазе на челним позицијама у градским институцијама Новог Сада.