Основан одбор Српске лиге у Крушевцу

Одржан је састанак Градског одбора Српске лиге (СЛ) у Крушевцу, на коме је господин Драган Михаиловић изабран за председника и у наредном периоду радиће се на формирању тимова градског одбора који ће грађанима у различитим областима понудити квалитетна и ефикасна решења.

Доминантне теме којима ће се одбор бавити јесу побољшање инфраструктуре града, функционисања комуналног сектора, подршка малом и средњем приватном предузетништву, као и стратешки развој повртарске и сваке друге врсте пољопривредне производње. За све ово постоје велики потенцијали у Крушевцу и ми ћемо настојати да квалитет живота учинимо бољим – изјавио је председник Градског одбора у Крушевцу Драган Михаиловић.

Идеје и програм СЛ имају велико упориште међу народом у централној и јужној Србији, па ћемо у наредном периоду интензивно радити на јачању страначке структуре у свим околним општинама ове регије – нагласио је председник Извршног одбора странке Радован Милованкић.

У Србији је данас највећи патриотски чин очување достојанства људи, па је поводом тога СЛ предложила усвајање Закона о репрограму дугова, који би имао за циљ помоћ презадуженим породицама, и ми на овај начим настојимо да заштитимо од одузимања имовине и сваке друге врсте повреде достојанства како грађане Крушевца, тако и читаве Србије – поручио је генерални секретар СЛ Горан Миленковић.

Србија има велике извозне шансе, нарочито у области развоја повртарства и воћарства и производње готових производа у индустрији хране, који су у овом крају све више заступљени, а удруживање произвођача у задруге представљаћемо као најуспешнији модел пословања у пољопривреди.

У овом тубулентном периоду међународних односа требало би у пуној мери да се оријентишемо ка пријатељским земљама у свету, које поштују нашу земљу и српски народ, уз које Србија може да оствари своје интересе – изјавио је председник СЛ Александар Ђурђев.