Хоћемо Савез са Руском федерацијом

Полазећи од јединствених програмских начела,  уједињини бригом за добробит српског народа и државе , након ступања у савез, Источна алтернатива и Српска лига, започињу заједничку кампању под називом САВЕЗ СА РУСИЈОМ.

Неповољну геполитичку ситуацију Србије  понајвише угрожава све тешња сарадња актуелног режима са земљама чланицама ЕУ и НАТО пакта, истим оним које су нам дугогодишњим геноцидним економским санкцијама и нелегалном оружаном агресијом, отели део српских територија, разорили привредне и инфраструктурне објекте и нанели ненадокнадиве људске губитке.

Насупрот томе, руски народ, који нам је духовно и културно најближи и који се показао да је са својом државом, као проверени вековни пријатељ, чинио само добро, у границама својих објективних могућност, све се више запостаља, а вештачким баријерама  се спречава тешња сарадња, на обострану корист.

Свесни горе наведених чињеница, две трећине грађана Србије  жели ближу сарадњу са Руском федерацијом, а скоро листом се противи уласу у  НАТО пакт.

На челу са председницима два наша покрета Драганом Тодоровићем  и Александром Ђурђевим сачинили смо политички програм који полази од тога да је потребно што пре усвојити политику што тешње сарадње са Руском федерацијом и земљама које су окуљене око ње, на политичком, економском и безбедносном плану, на обострану корист, поштујући принципе поштовања суверенитета и узајамног поштовања.

Наравно, не искључујемо и сарадњу са другим пријатељским  земљама на истим принципима.

Дошло је време да кажемо да постоји алтернатива. Време је за акцију.

image1